Вам був надiсланий лист з новим паролем Дякуємо за реєстрацiю. Ваш запит буде розглянуто у найближчий час.
02 Травня 2024

Новини

25.11.2011

Міжнародний форум з харчової безпеки – 30 листопада 2011

30 листопада 2011 року в Києві проходитиме Міжнародний форум з харчової безпеки.

Організатори заходу: Проект IFC «Безпечність харчової продукції в Україні» (за підтримки Міністерства фінансів Австрії) у співпраці з агентством «AgriEvent» Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ).

Мета Форуму – стимулювати українські харчопереробні підприємства щодо покращення їхніх систем харчової безпеки та забезпечити цьому процесу громадську підтримку з боку всіх учасників ринку: підприємств, роздрібних торгових мереж, ділових асоціацій, консультантів з харчової безпеки, державних органів, міжнародних експертів та українських вчених, споживачів та ЗМІ.

Завдання Форуму:

· Заохотити харчові підприємства до оновлення систем харчової безпеки та поширенню сучасної культури харчової безпеки, щоб підвищити конкурентоспроможність українського агробізнесу на міжнародних ринках.

· Проінформувати підприємства про доступні на ринку можливості та інвестиційні ресурси для оновлення систем харчової безпеки.

· Представити учасникам ринку нову розробку IFC: Інструментарій з харчової безпеки.

Теми для обговорення:

· Досягнення світового рівня харчової безпеки є не лише питанням забезпечення життя та здоров’я населення. Це - ключовий фактор конкурентоспроможності агробізнесу в Україні, який. створює нові можливості для розвитку підприємств: від посилення їхніх позицій в Україні до виходу на глобальні ринки.

·   Успішна стратегія харчової безпеки сьогодні не обмежується традиційними навчанням, тестуванням та перевірками. І хоча відповідальність за харчову безпеку покладена передусім на виробників, роль інших учасників цього процесу (держави, інвесторів, ділових асоціацій, консультантів та покупців) є важливою.

· Сьогодні міжнародні роздрібні торгові мережі набувають все більшого впливу. Безпосередньо пов’язані зі споживачами, вони висувають додаткові вимоги до покращення  харчової безпеки на підприємствах.

Акредитація ЗМІ обов’язкова та проводиться до 12:00 29 листопада 2011 року по емейлу: press@agribusiness.kiev.ua (необхідно вказати Ваше ПІП, видання, емейл, контактний телефон).

Місце проведення: готель Radisson Blu Hotel, вул. Ярославів Вал, 22. 

Програма

 

09:00 -  Реєстрація учасників та акредитація журналістів

09:30 – 10:00    Вступне слово

Модератор: Руфат Алімарданов, Голова регіонального представництва IFC в Україні та Білорусі

·         Микола Присяжнюк, Міністр аграрної політки та продовольства України

·         Maртін Райзер,  Директор МБРР в Україні, Молдові та Білорусі

·         Гі Еллена, регіональний директор IFC з питань агробізнесу

·         Ліндер Треппел, керівник Зовнішньоекономічної програми, Міністерства фінансів Австрії

10:00 – 11:30    Секція 1. Харчова безпека як стратегія зростання

Модератор: Джеспер Кджаєр, керівник департаменту IFC Європі та Центральній Азії

·         Олаф де Боер, директор із закупівель продовольчої групи товарів, член ради директорів, «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»: «Стратегія МЕТРО у сфері харчової безпеки –  ключовий фактор зростання» 

·         Ів Рей, генеральний менеджер з корпоративної якості, Данон, Франція «Управління безпечністю харчової продукції на світовому рівні»

-    Олена Косюк, директор департаменту технологій та якості харчової продукції ВАТ «Миронівський хлібопродукт», Україна: «Інвестиції у харчову безпеку в Україні: досвід МХП»

·         Кріс Гриффіт, редактор журналу «British Food Journal», директор з технічних питань «Von Holy Consulting and Emeritus», професор Університету Уельсу, Великобританія: «Культура харчової безпеки та лідерство: що вони таке і чому є важливими?»

11:30 – 12:00 Перерва на каву

Відео-сюжет про безпечність харчової продукції компанії 3MІ

12:00 – 13:00    Секція 2. Лідерство у харчовій безпеці: як завоювати довіру споживачів

Модератор: Патрік Лютернауер, керівник консультативних програм IFC зі стійкого розвитку бізнесу у Європі та Центральній Азії

        -     Марк Цвіковський, старший менеджер з питань харчової безпеки, глобальної якості та цілісності продукції, компанія «Кока-Кола», Бельгія: «Харчова безпека та захист бренду – точка зору світового виробника»

·       Джейсон МакГрат, віце-президент «Strategy One», США: «Завоювання довіри споживачів»

·      Тетяна Заікіна, виробничий директор групи підприємств «Агрофьюжн» «Від поля до столу: безпечність продукції та турбота про споживачів упродовж всього виробничого ланцюга».

13:00 – 14:30 Обід

Відео-сюжет IFC про безпечність харчової продукції в Україні

14:30 – 16:00    Секція 3. Безпечність харчової продукції: послуги та продукти IFC

Модератор: Олена Волошина, керівник діяльності IFC в Україні

    -    Сара Окман, керівник проекту IFC «Безпечність харчової продукції в Україні» «Регіональні виклики та рішення»

     -     Юрій Зваженко, спеціаліст з харчової безпеки проекту IFC «Безпечність харчової продукції в Україні» «Покращення харчової безпеки на Вашому підприємстві: підходи та рішення»

Відкрита дискусія про досвід вдосконалення систем харчової безпеки на підприємствах   за участю

  • Олександр Бондаренко, Генеральний директор м’ясокомбінату «Глобино»
  •  Володимир Завадовський, Генеральний директор ТОВ «Галс»
  • Людмила Чорноус, Директор з якості ТОВ «Колос»
  • Любов Друзюк, Начальник відділу управління системами якості  ПАО «Концерн «Хлібпром»

16:00 – 16:30    Перерва на каву

Слайд-шоу IFC на тему регуляторної політики України у сфері агробізнесу

16:30-17:45       Секція 4. Нове у державному регулюванні харчової безпеки в Україні: про що мають знати підприємства

Модератор: Тарас Качка, директор департаменту зовнішньоекономічного співробітництва Міністерства аграрної політики та продовольства України

-     Іван Бісюк, Голова Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України «Очікувані зміни у законодавстві щодо безпечності харчової продукції в Україні»

-     Браєн Бедард, старший економіст, Світовий банк «Харчова безпека: глобальні уроки успіху»

-         Тоні Віл, експерт з питань харчової безпеки проекту ЄС «Виконання Україною зобов'язань щодо членства у СОТ та європейської політики добросусідства у сільському секторі»: «Єдине агентство з харчової безпеки в Україні: виклики та можливості»

Заключне слово: Підсумки Форуму.

18:00    Коктейль.




  • БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА
  • Agroresurs
  • AMAKO
  • Лімагрейн
  • Zeppelin
  • Amazone
  • LNZ Group
  •  Agricom Group
  • horsch
  • uahk
  • Сygnet
  • Syngenta
  • Agco
  • Agroregion
  • Eridon
  • MHP
  • Maschionet
  • Maisadour
  • Козятинський м’ясокомбінат
  • DuPont Pioneer
  • Вінницька аграрно-промислова група
  • Agroscop
  • Agrimatco
  • NCH Advisors
  • Continental farmers Group
  • credit agricole
  • claas
  • john deer
Вітаємо! Ви підписались на новини порталу Ukab